På en plats där människor lätt bara passerar förbi – hur får du Almedalen att stanna upp, lyssna och bli påverkade?

Förra våren hjälpte jag människor att nå fram med sitt budskap i denna kakafoni av megafoner som slåss om att bli hörda. Det var ett roligt och givande arbete med goda resultat, så vi fortsätter med detta vinnande koncept.

Oavsett om du står själv på scenen, eller om ni är flera som presenterar tillsammans, coachar jag er till retorisk framgång.

Vi arbetar med retoriska förberedelser, syfte, målgruppsanpassning, disposition, metaforer, nervositet, röst, tempo och kroppsspråk och de viktiga intresseväckarna som får Almedalen att stanna upp.

Att åka till Almedalen är en stor satsning – investera klokt och se till att lyckas ordentligt med det du väljer att göra!

***

Jag är en akademiskt skolad retoriker som i 15 år har hjälpt företag, organisationer och människor att nå ut med sin berättelse, att lyckas med sin trovärdighet. Min vision är att människor ska våga och vilja kommunicera genom att visa och skapa intresse. Alla kan dra nytta av sin personlighet och jag visar hur var och en kan kombinera den med proffsighet. Som bonus brukar både jag och mina klienter ha roligt och utvecklas på flera plan under mina coachprogram.

Med kunder som Tre, Ericson, Metro, Mercuri International, Tieto, Företagarna, Stockholms Läns Landsting, Danske bank och Novare (Investor Group) har jag en bredd och ett djup som du kan få ta del av.

Vill du veta mer om mig eller vad kunderna säger – ta en titt på:
https://inezvictor.se/sagt-om-inez/ 

Jag har mottagning både i Stockholm City och i centrala Knivsta – en kvart från Arlanda.

Välkommen!

Inez Victor
0735-719 717

Relaterade inlägg

Coachning

Coachning eller terapi

Häromdagen hade jag ett möte med en VD, som undrade om jag enbart coachade i retorik eller i alla livets frågor. Jag svarade att jag utbildar mig till gestaltterapeut och får börja ta emot klienter Läs mer…