”Redan efter tre coachtillfällen har utvärderingarna av mina kurser förbättrats enormt. Förra veckan fick jag ett snitt på 8,28 där 9 är max. Utbildningsföretaget frågade hur jag lyckats bli så bra helt plötsligt.”

Ulf Månsson, VD och utbildare inom IT, Lumagate

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Inez ’har’ inte bara sin kunskap och sin kompetens, Inez ’ÄR’ sin kunskap och kompetens.Från första stund i mötet med Inez så gestaltade och praktiserade hon en värmen, en respekt samt ett seende och lyssnande, som direkt fick mig att känna mig trygg och omgående börja växa i godare känslor kring mig själv.”

Anna Nyrén, Leg. psykolog, Leg. psykoterapeut och handledare.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Inez genomförde uppdraget på ett utmärkt sätt:

  • Genuin och bred kunskap om retorik, kommunikation och påverkansarbete – som hon också kan föra vidare.
  • Verksamhetsförståelse – Inez satte sig snabbt in i av vad vi vill uppnå och hur vår miljö såg ut.
  • Personlig förståelse – Inez länkade arbetet och det arbete med till våra personliga förutsättningar, styrkor och utvecklingssidor.

Dessutom var det alltid mycket roligt och trevligt att jobba med Inez – nog så viktigt!
 Jag kan starkt/å det varmaste rekommendera Inez i uppdrag inom kommunikation, coaching och chefshandledning.”

Henrik Fellesson, Group Controller Scania

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”För mig har det verkligen varit en wow-upplevelse att känna mig så insatt, förberedd och förlitat mig på min förberedelse och haft kul på scenen på samma gång. Genom den personliga coachningen har jag fått struktur, feedback på mitt framförande och jobbat med mina svagheter. Allt som allt en toppencoachning!”

Ulrika Hildebrand, Commercial Manager, Ericsson

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Satsa på personlig retorikcoachning för att

  • retoriskt stärka dina presentationer och möten
  • hantera svåra kommunikativa situationer i din vardag
  • få ditt egna professionella retoriska bollplank, där du kan tala fritt om din arbetssituation och hur den påverkar dig

Mitt coacheeprogram ger dig möjlighet att fokusera på och helt forma upplägget, efter dina retorikbehov. Vi stretchar komfortzonen och skapar utökade möjligheter för dig, med din retorik. Det är en kick att få se hur varje individ växer i det samarbete som retorikcoachningen innebär.

Det kan handla om att folk inte lyssnar till vad du säger, att du behöver stöd i att utstråla trovärdighet, har svårt att leverera starka argument eller att du helt enkelt vill arbeta med din karisma, att nå åhörarna, få folk att lyssna och att bli övertygade.

Jag är verksam i hela landet och har mottagning i:

KNIVSTA:
Apoteksvägen 100
Särsta / centrala Knivsta

STOCKHOLM:
MötesRum, Luntmakargatan 52
(T) Rådmansgatan

DIGITALT: i hela världen

Om du är nyfiken på Coachprogrammet hos mig – ring eller mejla, så lägger vi upp programmet på ett sådant sätt som blir bra för dig.

Varmt välkommen!
/ Inez Victor – din retoriker i fickan