Hos mig kan du använda ditt friskvårdsbidrag både stressförebyggande och som stressrehabilitering, då jag arbetar med Skatteverkets friskvårdsaktiviteter ”Stresshantering” och ”Mindfulness som stresshantering”.

Kroppen meddelar oss när vi inte mår bra. Vi behöver bara lära oss att lyssna på den. Stress kan komma från tidigare upplevelser, eller vår vardag här och nu. Jag är retoriker och har arbetat med människor, relationer och kommunikation sedan 2003. I det arbetet har jag sett, och själv upplevt, hur negativ stress påverkar oss människor. Jag utökade därför min profession med sex års studier på Gestaltakademin och är nu även auktoriserad gestaltterapeut – en psykoterapiform där vi arbetar mycket med kroppen – där stressen sätter sig på olika vis. 

Med hjälp av awareness ökar vi lyhördheten på kroppens signaler. När du blir mer medveten om vad din kropp signalerar, kan du lättare uppfatta dina känslor, behov och gränser. Med det som grund kan vi arbeta med stress både förebyggande och rehabiliterande.

Hos mig kan du nyttja din friskvårdspeng på tre sätt:

Om du har vanlig friskvårdspeng
Gör ett eget utlägg och ge kvittot till din arbetsgivare.

Om din arbetsgivare är ansluten till ePassi
Gör ditt köp via ePassi-appen.

Om din arbetsgivare är ansluten till Actiway
På actiway.se får du ett eget konto med köphistorik, erbjudanden från våra friskvårdspartners och fler andra smarta funktioner. Vid köpet visar du sen bara din legitimation. Saldot regleras automatiskt och syns i alla berördas vyer i portalen.

Jag tar emot i Knivsta, Uppsala, Stockholm samt digitalt.

Varmt välkommen!

Inez Victor
INEZ VICTOR Retorik & gestaltterapi
0735-719 717
inez@inezvictor.se