Här berättar jag i korthet (6:48 min) vad gestaltterapi är

Vill du gå grundkurs i Gestalt med mig och Theresia Kolstad som kursledare? Kursen hålls som externat i Stockholm 4 x 4 dagar, 8 oktober 2024 – 19 januari 2025. Läs mer och anmäl dig på Gestaltakademins hemsida.

Det är inte du som behöver fixas.
Unna dig fler valmöjligheter istället!

Gestaltterapi är en av världens största terapiformer. Många kallar gestaltterapi för psykoterapi, men gestalt är en holistisk terapiform, med fokus på både psyke, kropp och sammanhang – viktiga delar, som alla tre påverkar vårt mående hur vi mår.

I gestaltterapi får du möjlighet att öva upp din förmåga att känna av kroppens signaler, hitta din egen vilja och fatta medvetna beslut som du mår bra av i ditt liv.

Gestalt stöttar dig att bli mer av den du är. När du hittar och följer din egen kompass, får du tillgång till det liv du vill  leva. Mer tillgång till dig själv helt enkelt. Här och nu.

Något jag är väldigt stolt över är denna gedigna gestaltterapeututbildning. Bland mycket annat kräver den att vi jobbar intensivt och många år med oss själva, som människor. Du vet – ge syrgasen först till dig själv, hjälp sedan andra. Det ger en stadigare trygghet för dig som klient, när du möter din gestaltterapeut.

Se mig tala om gestalt och vad gestaltutbildningen gav mig.

Jag är auktoriserad gestaltterapeut via Sveriges auktoriserade gestaltterapeuter. 

Gestaltakademins studenter (VT 2018) formulerar vad gestalt är, i ett gemensamt ordmoln. Tack alla ni som var med och bidrog till detta! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.