”Du var toppen för oss på Krusenberg! Du gjorde förmiddagen så himla bra. Alla blev trygga och kunde blomma ut. När du relaterade i övningarna till ledarskap/chef blev det helt rätt för oss. Jag kan förstå att beställaren vaknat tidigt och varit fundersam. Hon hade inte riktigt någon aning om vad detta skulle innebära. Om gruppen skulle säga ja till detta, där vi befann oss i vår process. Alla behövde verkligen skratta. Någon berättade att det var första gången i det vuxna livet som hon ruckade på lite gränser. Någon hade inte skrattat på jobbet sen hon kom…. När vi sedan träffades veckan därpå frågade en kollega som inte var med, VAD HAR HÄNT? Roligt, mer avslappnat och lättare att säga vad man tänker och vill.” 
Marie Nordlindh, Grupphandledare och samordnare Elevhälsan, Uppsala Kommun

Efter många år inom improvisationsteaterns härliga värld tar jag ofta och gärna in övningar därifrån. Ett alltid uppskattat inslag är vad jag kallar praktisk teambuilding.

Med improvisationsteaterns magiska kraft får ni träna på er förmåga att (miss)lyckas, bjuda på er själva och helt enkelt skratta loss. Vi varvar roligheter med kommunikationsövningar, som brukar ge en hel del aha-upplevelser om era kommunikationsmönster.

Att tillsammans ta sig utanför komfortzonen och mötas i skratt och en tillåtande stämning, leder till att ni kommer närmare varandra.


Vad behöver du?
Konsten att mötas med retorik och gestaltterapi
Hitta modet på scenen – våga tala, våga bli hörd
Skapa WOW-presentationen
Stärk ditt Ethos
Bygg och leverera din argumentation
Formulera och strukturera ledningens gemensamma budskap
Förbered och led möten som ger effekt
Arbeta modigt och respektfullt med konflikthantering
Hantera och minska på härskarteknikerna
Skapa en sund feedbackkultur
Lek er till teambuilding