Det är inte titlar som möter varandra, utan människor!

Jag hjälper företag, organisationer och människor att nå ut med sin berättelse, att lyckas med sin trovärdighet och få de där riktiga mötena att uppstå. Visionen är att människor ska våga och vilja kommunicera genom att visa och skapa intresse. Mötas. Jag vill få människor att förstå att det inte är titlar som ska mötas, utan människor. Det är inte titlar som ska köpa dina idéer, produkter eller tjänster – utan människor.  När vi möts på riktigt, påverkar det oss – och ur det kommer effekten. Goda relationer hjälper dig alltså att få saker gjorda!

I mig har du både en erfaren retoriker och en gestaltterapeut, som kan möta dina/era behov på flera nivåer. Vill du bygga hållbart – börja inifrån. Inre framgång når ända ut!

Jag är en akademiskt skolad retoriker som drivit eget företag sedan 2003. Jag är även auktoriserad gestaltterapeut.

Vill du bara satsa på retoriken, endast på terapidelen eller kombinera de båda? Du väljer!

Med kunder som Uppsala Kommun, Tre, Ericson, Metro, Mercuri International, Tieto, Företagarna, Stockholms Läns Landsting, Danske bank och Novare (Investor Group) har jag en bredd och ett djup som du kan få ta del av. Oavsett om ditt syfte är att informera, roa eller övertyga – eller faktiskt skapa en skönare arbetsplats – förbered dig på ett rejält lyft!

Kursdeltagarna brukar tala om ökat mod och självkänsla, skratt och aha-upplevelser.

Inez i media:

IMG_1489

På uppdrag av tidningen Civilekonomen analyserade jag Jan Eliassons retorik.