Hur har du det i relationen till dina kollegor? Hur har ni det i arbetsgruppen på jobbet? Vad händer med dig när du tänker på er arbetsgrupp?

Relationer skapas i mötet och alla parter är tillsammans med och samskapar det som blir. Vi alla är en del av vår historia – och det kan krångla till det i relationerna vi har i nutid. Hur rätt eller fel vi än tycker att vi har.

En del tycker kanske att det låter läskigt. Är alternativet att lida över hur situationen ser ut idag? Om så är fallet ber jag dig att lyfta på luren och slå mig en signal. Ta en titt på hur ni mår, hur ni påverkar och påverkas av varandra. Vad det är för stämning i gruppen, vad som sägs och inte sägs och hur alla mår? Kan det bli bättre? I så fall, borde ni unna er grupputveckling tillsammans med mig.

När ni väljer att satsa på er grupp tillsammans med mig, kan det se olika ut. Ibland kanske vi träffas hela gruppen, ibland på tu man hand. Det beror på hur situationen ser ut.

Tiden går och vi människor utvecklas. För ex antal år sedan skulle det vara helknasigt att ta in en massör till arbetsplatsen. Nu vet många bättre. I framtiden ser jag att många kommer ha sin egen husterapeut, att erbjuda sina medarbetare. Ett självklart sätt att nära en hållbar organisation.

Är det ni som vågar gå i bräschen för det? Massage på fredagar och terapeut på måndagar!

Intresseanmälan


Hur vill du utvecklas?
Inspirationsföreläsningar
Workshops
Personlig coachning
Retorikskugga
Individuell terapi

Gruppterapi