Med fem studieår på Gestaltakademin bakom mig, tar jag sedan augusti 2018, emot egna klienter. Detta är under handledning och innebär att jag kommer tala om terapin med min handledare i handledningsgruppen. Det kan också innebära att jag filmar någon session, för att använda i handledningen. Utöver det är det total tystnadsplikt. Terapi under handledning, innan jag är färdigutbildad gestaltterapeut, kostar 400 kronor i timmen. På denna gedigna gestaltterapeututbildning tar vi emot klienter under handledning i två års tid, innan vi tar examen. Nu under sista året kommer jag även ta emot par och grupper.

Terapin är för människor som vill leva ett ännu bättre liv. Om vi bli mer medvetna om våra behov, våra kroppssignaler och vår förmåga att sätta gränser, ökar vi chanserna att kunna leva det liv vi vill leva. Läs mer om hur jag beskriver gestaltterapi här. På följande länkar kan du läsa mer om gestalt, mig som terapeut och även hitta andra gestaltterapeuter:

http://gestaltakademin.se/?page_id=1155

Ditt liv är ditt ansvar. Hur gör du det bästa av det? Skicka ett meddelande om du är intresserad, så ser vi om vi tror att vi matchar. Det är aldrig för sent att börja satsa på ditt eget välmående.

Om du väljer mig som din terapeut, möts du av lyhördhet, värme och en nyfikenhet att utforska. En lekfullhet i att experimentera, testa och våga.

Jag är verksam i hela landet och har mottagning i centrala Stockholm samt i Knivsta – en kvart från Arlanda.

Måndagar: Apoteksvägen 100, Knivsta.

Tisdagar: Mötesrum, Luntmakargatan 52, Stockholm (tunnelbanestation: Rådmansgatan, nära Handelshögskolan)

Intresseanmälan 

Jag är studentmedlem i SAG, Sveriges auktoriserade gestaltterapeuter.


Hur vill du utvecklas?
Inspirationsföreläsningar
Workshops
Personlig coachning
Retorikskugga
Individuell terapi